logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Strand
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Strand // Contact
Groepsuitje Haarlem

Contactgegevens

Algemeen

Uitjes en Eten
Gedempte Nieuwesloot 165
1811 KS Alkmaar
Nederland
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Tel: 088 800 8400

KvK-nummer: 37107393

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Uitjes en Eten

Bedrijfsuitje Strand

Bedrijfsuitje Egmond aan Zee

Het strand van Egmond aan Zee is een ideale locatie voor een uitje voor het bedrijf of uw personeel. Gedurende het hele jaar, maar met name in de zomermaanden, is het een typisch voorbeeld van een drukke familiebadplaats en dus ideaal voor uw familie uitje. Ook voor uw bedrijf heeft Uitjes en Eten verschillende bedrijfsuitjes samengesteld.

Bedrijfsuitje Petten Strand

Vanaf onze thuisbasis in Petten staan wij van maart tot en met oktober garant voor creatieve en actieve bedrijfsuitjes. Uniek in Nederland is onze StrandTrein waar wij al vele jaren succesvol uitjes mee organiseren. Voor uw groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje hebben wij verschillende programma´s samengesteld.

Bedrijfsuitje Bergen aan Zee

De badplaats Bergen aan Zee heeft een heel eigen sfeer, een kilometerslang strand, met voldoende voorzieningen voor een comfortabel bedrijfsuitje op het strand met alles erop en eraan.

Bedrijfsuitje Castricum Strand

Het strand van Castricum aan Zee wordt ook wel Bakkum aan Zee genoemd. Zon, zee en duinen zijn het decor van een heerlijk bedrijfsuitje op het strand van Castricum. Vanaf maart tot en met oktober zijn wij actief op het strand van Castricum.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Of u nu een ontspannen dag met veel plezier wilt hebben of u bent op zoek naar een uitgebreid teambuilding programma in Zandvoort. Bij Uitjes en Eten, zijn wij gespecialiseerd in uitjes op het strand en wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Uitje Hoek van Holland

Hoek van Holland heeft een strand van circa 250 meter breed en 3,5 km lang. Op het strand zijn genoeg faciliteiten aanwezig voor en geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje met uw bedrijf.

Strand Teambuilding

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje op het strand aan teambuilding doen om meer saamhorigheid te creëren, een betere samenwerking te krijgen of omdat u uw medewerkers nou wel eens van een hele andere kant wilt zien, dan bent u bij ons aan het juiste adres.