logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Strand Teambuilding
Bedrijfsuitje Strand

Bedrijfsuitje Strand Teambuilding

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsuitje op het strand aan teambuilding doen om meer saamhorigheid te creëren, een betere samenwerking te krijgen of omdat u uw medewerkers nou wel eens van een hele andere kant wilt zien, dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Wij organiseren verschillende teambuilding bedrijfsuitjes op het strand.

Een bedrijfsuitje met teambuilding is bij Uitjes en Eten altijd te combineren met catering, waardoor u een geheel verzorgd bedrijfsuitje heeft, waar u geen moment meer naar hoeft om te kijken. Van ontvangst tot activiteiten en van catering tot afsluiting, alles wordt geregeld voor u.

Kies uw favoriete programma en neem contact met ons op voor meer informatie.Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje strijd en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 26,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Beach Adventure -teambuilding, samenwerken, bedrijfsuitje strand

Beach Adventure

Een uitdagend teambuilding bedrijfsuitje op het strand. Branding raften, beachvolleybal, zandsculpturen en meer. Strijd in teamverband tegen je andere collega’s. Naast alle leuke activiteuten wordt er uiteraard ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Crazy 88 on the beach

Crazy 88 on the beach

Crazy 88 on the beach is het meest krankzinnige stranduitje die er is. In teamverband gaan jullie vele leuke, orignele en sportieve filmopdrachten uitvoeren op het strand. Na alle activiteiten zullen de gemaakte filmpjes onder genot van een heerlijke BBQ en een heerlijk drankje worden getoond op een scherm! Kortom, een stranddag om nooit meer te vergeten.

Vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten is op alle stranden door heel Nederland actief. Een bedrijfsuitje bij u in de buurt is daarom voor ons geen probleem.

Plaatsen waar Uitjes en Eten zijn bedrijfsuitjes onder andere organiseert, zijn de stranden van Zandvoort, Hoek van Holland, Egmond aan Zee, Castricum, Bergen en Petten.

Bedrijfsuitje Strand

Bedrijfsuitje Egmond aan Zee

Het strand van Egmond aan Zee is een ideale locatie voor een uitje voor het bedrijf of uw personeel. Gedurende het hele jaar, maar met name in de zomermaanden, is het een typisch voorbeeld van een drukke familiebadplaats en dus ideaal voor uw familie uitje. Ook voor uw bedrijf heeft Uitjes en Eten verschillende bedrijfsuitjes samengesteld.

Bedrijfsuitje Petten Strand

Vanaf onze thuisbasis in Petten staan wij van maart tot en met oktober garant voor creatieve en actieve bedrijfsuitjes. Uniek in Nederland is onze StrandTrein waar wij al vele jaren succesvol uitjes mee organiseren. Voor uw groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje hebben wij verschillende programma´s samengesteld.

Bedrijfsuitje Bergen aan Zee

De badplaats Bergen aan Zee heeft een heel eigen sfeer, een kilometerslang strand, met voldoende voorzieningen voor een comfortabel bedrijfsuitje op het strand met alles erop en eraan.

Bedrijfsuitje Castricum Strand

Het strand van Castricum aan Zee wordt ook wel Bakkum aan Zee genoemd. Zon, zee en duinen zijn het decor van een heerlijk bedrijfsuitje op het strand van Castricum. Vanaf maart tot en met oktober zijn wij actief op het strand van Castricum.

Bedrijfsuitje Zandvoort

Of u nu een ontspannen dag met veel plezier wilt hebben of u bent op zoek naar een uitgebreid teambuilding programma in Zandvoort. Bij Uitjes en Eten, zijn wij gespecialiseerd in uitjes op het strand en wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Uitje Hoek van Holland

Hoek van Holland heeft een strand van circa 250 meter breed en 3,5 km lang. Op het strand zijn genoeg faciliteiten aanwezig voor en geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje met uw bedrijf.

Strand Teambuilding

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje op het strand aan teambuilding doen om meer saamhorigheid te creëren, een betere samenwerking te krijgen of omdat u uw medewerkers nou wel eens van een hele andere kant wilt zien, dan bent u bij ons aan het juiste adres.